nieuws

Koma weer in productie

Nieuws

ROERMOND – Koma in Roermond heeft de productie hervat. Zusterbedrijf Poly is deels ingericht voor de productie van het koeltechnische bedrijf.

Koma weer in productie

ROERMOND – Koma in Roermond heeft de productie hervat. Zusterbedrijf Poly is deels ingericht voor de productie van het koeltechnische bedrijf.

Dat heeft Koma laten weten in een persbericht. Koma werd op 17 juli in de as gelegd. De brand ontstond tijdens  werkzaamheden aan het dak. Koma meldt dat alles in het werk wordt gesteld om de schade voor klanten beperkt te houden. Wat precies de gevolgen zijn voor de leveringen kon het bedrijf niet zeggen. Ze zijn nog bezig alles in kaart te brengen.
 
Service
De afdelingen service en modembewaking zijn amper getroffen door de brand en zijn weer volledig operationeel. Iedere servicebehoefte wordt direct uitgevoerd, aldus Koma. Eerder liet directeur Rein Ferwerda weten dat Koma binnen een jaar opnieuw wordt opgebouwd en dat de brand geen gevolgen heeft voor het personeel. Er zullen geen gedwongen ontslagen vallen.
Koma is te bereiken via de nieuwe website www.newkoma.com
 

Reageer op dit artikel