nieuws

Hannen wint reischeque Meneba

Nieuws

HERTEN – Bakkerij Hannen uit Herten heeft een reischeque van 1000 euro in ontvangst genomen van Meneba.

Hannen wint reischeque Meneba

HERTEN – Bakkerij Hannen uit Herten heeft een reischeque van 1000 euro in ontvangst genomen van Meneba.

Meneba hield de afgelopen maanden de Nomadenbrood-actie  Hannen behoorde tot de eerste 50 bestellers die via Bakkersplein.nl die het actiepakket bestelde. Hij maakte daarmee kans op de reischeque. Hannen: ‘We gaan er lekker van naar Egypte’.
 
Asir
Nomadenbrood is een licht meergranenbrood op basis van speltbloem en gepofte Kamut. Beide graansoorten – van oorsprong afkomstig uit Egypte en Mesopotamië – zwerven sinds de oudheid over de wereld en hebben een roemrijk verleden. Meneba heeft deze bijzondere tarwesoorten verenigd in de 50% mix Asir.
 

Reageer op dit artikel