nieuws

Boek over bakken met volkorenmeel

Nieuws

AMSTERDAM – Na het succes van ‘Koekje’ komt uitgeverij De Kookboekhandel nu met een nieuwe uitgave: Volkorenbrood.nl. Het boek verschijnt 1 september.

Boek over bakken met volkorenmeel

AMSTERDAM – Na het succes van ‘Koekje’ komt uitgeverij De Kookboekhandel nu met een nieuwe uitgave: Volkorenbrood.nl. Het boek verschijnt 1 september.
De Kookboekhandel is bij het uitgeven een samenwerking aangegaan met Hartog’s Volkoren Bakkerij en Maalderij. Daar wordt al meer dan 100 jaar volgens hetzelfde recept volkorenbrood gebakken. Hartog staat voor volkoren, ambachtelijkheid en natuurlijke producten. In het boek staan uiteenlopende recepten voor het bakken met volkorenmeel, van volkorenbrood tot challe en van ontbijtkoek tot croissant. Of het nou zoet of hartig is alle receptuur heeft volkorenmeel als basis.
 
Volkorenmeel
Volkorenbrood.nl is het eerste boek van Nederlandse bodem waar volkorenmeel het uitgangspunt is. Met het boek kan iedereen nu thuis zelf aan de slag. De titel staat niet alleen voor het authentieke Nederlandse product. Het is tevens de website waar men naar toe kan gaan om filmpjes te bekijken waar de technieken voor het bereiden van de recepten worden uitgebeeld.
 
Met het boek volkorenbrood.nl wordt de stichting Bake for Life ondersteund.
 

Reageer op dit artikel