nieuws

Bestelbus bakker vast door wateroverlast

Nieuws

ETTEN-LEUR – Woensdagochtend is er in Etten-Leur in korte tijd bijna 85 millimeter regen neergekletterd. Een hoeveelheid die normaal zo ongeveer in de hele maand juli valt. In de Cellostraat zakt het busje van Bakkerij Wjinings weg.

Bestelbus bakker vast door wateroverlast

ETTEN-LEUR – Woensdagochtend is er in Etten-Leur in korte tijd bijna 85 millimeter regen neergekletterd. Een hoeveelheid die normaal zo ongeveer in de hele maand juli valt. In de Cellostraat zakt het busje van Bakkerij Wjinings weg.

Vorig jaar vielen de mussen van het dak vanwege de extreme hitte , nu komt het water met bakken uit de hemel. Op zich gaat de voorkeur van de meeste bakkers uit naar het weer van dit jaar, maar de chauffeur van het busje van Bakkerij Wijnings keek woensdag wel een beetje beteuterd. ‘Het bestelbusje zit muurvast. Weggezakt in een modderige put. Met al dat water zie je niet waar je rijdt. Plotseling zakte de voorkant weg. Geen beweging meer in te krijgen,’ zo tekende de lokale krant op uit de mond van de chauffeur.
De wijkbewoners leven met hem mee. Om auto’s uit de ondergelopen straat te weren, zettten ze een schrikhek aan het begin van de straat.
Of de bakkerij zelf ook te kampen had met wateroverlast is niet bekend. Bakkerswereld kon de ondernemer niet bereiken voor een reactie.
 
Foto: BN de Stem
 

Reageer op dit artikel