nieuws

Bakkersland verhuist naar Panningen

Nieuws

NEERKANT – Bakkersland gaat weg uit Neerkant. Het banketbakkersbedrijf heeft grond gekocht voor een nieuwe bakkerij in Panningen.

Bakkersland verhuist naar Panningen

NEERKANT – Bakkersland gaat weg uit Neerkant. Het banketbakkersbedrijf heeft grond gekocht voor een nieuwe bakkerij in Panningen.

Reden voor de verhuizing is groei. Jac van Nuland, operationeel manager bij Bakkersland: ‘We zitten u midden in een dorp en hier kunnen we niet verder groeien. Bovendien hebben we te maken met geluidsoverlast.’ In de nieuwe bakkerij wordt alleen banket gemaakt. Ook gaat de nieuwe bakkerij zich meer richten op het produceren van chocolade, aldus Van Nuland. De intentie is om de bouw dit jaar te starten. Medio 2008 moet de bakkerij operationeel zijn.  Bij Bakkersland in Neerkant werken 180 mensen. Van Nuland gaat er van uit dat alle medewerkers meegaan naar Panningen.

Reageer op dit artikel