nieuws

Bakker bestolen door eigen personeel

Nieuws

RIDDERKERK – Bakkerij van der Waal is belazerd. Een 38-jarige chauffeur ‘vergat’ in december enkele door hem opgehaalde dagopbrengsten van de vijf vestigingen af te staan aan zijn werkgever.

Bakker bestolen door eigen personeel

RIDDERKERK – Bakkerij van der Waal is belazerd. Een 38-jarige chauffeur ‘vergat’ in december enkele door hem opgehaalde dagopbrengsten van de vijf vestigingen af te staan aan zijn werkgever.

En de bakker had de Doesburger, die kampte met financiële schulden na een zakelijk debacle en een gokverslaving, nog wel ruim 4000 euro voorgeschoten om zijn schuldeisers van de deur te houden, meldt het Algemeen Dagblad.
 
De Doesburger heeft een schuld van ruim 58.000 euro, maar onlangs wees de rechter zijn faillissementsaanvraag af. Bakkerij van der Waal  heeft van de man nog ruim 16.000 euro tegoed. De rechter veroordeelde de Doesburger voor de verduistering tot een werkstraf van 80 uur en een voorwaardelijke celstraf van een maand om herhaling te voorkomen. 
 
 

Reageer op dit artikel