nieuws

Vijfde bakker voor dorp met 12.700 inwoners

Nieuws

LICHTENVOORDE – Bakkerij Heijerman uit Varsseveld opent deze maand een nieuwe winkel in Lichtenvoorde. De teller van het aantal winkels van dit bedrijf komt hiermee op zeven.

Vijfde bakker voor dorp met 12.700 inwoners

LICHTENVOORDE – Bakkerij Heijerman uit Varsseveld opent deze maand een nieuwe winkel in Lichtenvoorde. De teller van het aantal winkels van dit bedrijf komt hiermee op zeven.
 

Het is voor het Achterhoekse dorp Lichtenvoorde (12.700 inwoners) de vijfde bakker. Naast Heijerman zitten ook Bakkerij Toebes, Bakkerij Doppen, Bakkerij Oude Wesselink en Bakker Jos in het plaatsje dat behoort tot de gemeente Oost Gelre. Heijerman opent in een nieuw winkelpand in het centrum. Het pand wat er stond is gesloopt en nieuw opgebouwd, met appartementen erboven. In de winkelunit naast Heijerman komt een groentespeciaalzaak annex traiteur.
Daarnaast is ook Bakker Bart op zoek naar franchisers voor Lichtenvoorde of Groenlo. In een regionaal huis-aan-huis blad roept de keten geïnteresseerde ondernemers op om zich te melden in Beuningen. Het benodigde startkapitaal bedraagt € 15.000,-.
Naast deze vijf bakkers verkopen ook C1000, AH, Edah, Lidl, Aldi en ’t Stoepje (zaterdagmarkt) brood en/of banket in Lichtenvoorde.
Harry Heijerman (zie foto) was helaas niet bereikbaar voor een reactie.
Reageer op dit artikel