nieuws

Schaalvergroting voor Gert Jan Kerssens

Nieuws

HEILOO –  Gert Jan Kerssens hoopt binnen 1 jaar werkzaam te zijn in een nieuwe bakkerij op het bedrijventerrein Boekelermeer Zuid 3. En half november opent de Echte Bakker een winkel in Heiloo.

Schaalvergroting voor Gert Jan Kerssens

HEILOO –  Gert Jan Kerssens hoopt binnen 1 jaar werkzaam te zijn in een nieuwe bakkerij op het bedrijventerrein Boekelermeer Zuid 3. En half november opent de Echte Bakker een winkel in Heiloo.

‘We produceren nu op twee te kleine locaties in Krommenie en Egmond Binnen. Dat is niet efficiënt en vandaar dat we al lang op zoek waren naar een nieuwe ruimte’, zegt eigenaar Gert Jan Kerssens van Echte Bakker Piet Kerssens . ‘Als er bijvoorbeeld een personeelslid ziek, is dat lastig op te vangen. Door de schaalvergroting ontstaan meer mogelijkheden.’ 
 
Kerssens ondertekende maandag het contract voor de uitgifte van een kavel op het bedrijventerrein en volgens planning wordt het nieuwe pand half april 2008 opgeleverd. De productie-ruimte van 1300 m2 betekent logistiek een enorme verbetering voor Gert Jan Kerssens, die winkels heeft in Krommenie, Egmond aan Zee, Egmond Binnen en Egmond aan den Hoef.
 
Kerssens opent, naar verwachting rond half november, een nieuwe winkel in het vernieuwde stationscentrum van Heiloo.  

Reageer op dit artikel