nieuws

Nieuw logo voor ROBO

Nieuws

VEGHEL – Het ROBO, het Regionaal Overleg Bakkerij Onderwijs, heeft een nieuw logo. Dit nieuwe logo is 24 juni tijdens de open dag van Beko Zuid onthuld door de voorzitter van de NBOV, Rin van der Molen.

VEGHEL – Het ROBO, het Regionaal Overleg Bakkerij Onderwijs, heeft een nieuw logo. Dit nieuwe logo is 24 juni tijdens de open dag van Beko Zuid onthuld door de voorzitter van de NBOV, Rin van der Molen.

In ROBO zijn beroepsonderwijs, regionaal bedrijfsleven en Kenwerk vertegenwoordigd. Volgens Eugene Kiepe, ROBO-lid namens Kenwerk, zijn nog niet alle bakkerijen zich bewust van de noodzaak van de ‘klankbordgroep ROBO’. ‘Veel bakkers zien het als een ver-van- mijn-bedshow. Dat is erg jammer omdat we door samen de handen ineen te slaan veel voor de sector kunnen betekenen. Van het kanaliseren van kritiek en ideeën van leerbedrijven tot en met de verbetering van de onderwijsmethoden op het gebied van competentiegericht leren. Bijvoorbeeld door de beoordelingsformulieren voor praktijkbegeleiders continu te verbeteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het nieuwe logo.

Reageer op dit artikel