nieuws

Kroketten krijgen nieuwe eigenaar

Nieuws

WIJK BIJ DUURSTEDE – De kroketten Van Dobben en Kwekkeboom gaan over in andere handen. De familie Van Dobben doet samen met twee investeerders afstand van de fabriek waar de twee kroketten worden gemaakt. De snackfabrikant Buitenhuis neemt de snackproducent over samen met investeerder NPM Capital.

Kroketten krijgen nieuwe eigenaar

WIJK BIJ DUURSTEDE – De kroketten Van Dobben en Kwekkeboom gaan over in andere handen. De familie Van Dobben doet samen met twee investeerders afstand van de fabriek waar de twee kroketten worden gemaakt. De snackfabrikant Buitenhuis neemt de snackproducent over samen met investeerder NPM Capital.
 

Dat maakte Buitenhuis afgelopen donderdag bekend. Financiële details zijn niet vrijgegeven. Buitenhuis, die vooral minisnacks maakt, breidt hiermee zijn assortiment uit. De onderneming is van plan de twee merken verder te laten groeien. ‘Buitenhuis is niet zo bekend onder consumenten. Met Van Dobben en Kwekkeboom hebben we twee ongekend sterke merken voor de consumentenmarkt in handen’, aldus Gerrit Brunninkreef, algemeen directeur van Buitenhuis.
 

Reageer op dit artikel