nieuws

Huize van Wely opent zaak in Wassenaar

Nieuws

WASSENAAR – Huize van Wely breidt haar winkelaanbod in Nederland verder uit. Vanaf september opent de patisserie uit Noordwijk een zaak in Wassenaar.

Huize van Wely opent zaak in Wassenaar

WASSENAAR – Huize van Wely breidt haar winkelaanbod in Nederland verder uit. Vanaf september opent de patisserie uit Noordwijk een zaak in Wassenaar.

Het pand dat Huize van Wely gaat betrekken is 182 vierkante meter groot. Pieter Booij, eigenaar van Huize van Wely wil nog weinig kwijt over het nieuwste plan: ‘De winkel wordt ingericht door een Japanse architect en het wordt heel bijzonder.’ Met de vestiging in Wassenaar komt de teller van Huize van Wely op vijf. Naast twee winkels in Amsterdam en een in Noordwijk heeft Huize van Wely ook een zaak in Jakarta Indonesië.

Reageer op dit artikel