nieuws

CSM koopt gebaksfabrikant in de VS

Nieuws

DIEMEN – CSM neemt Titterington’s over, een Amerikaanse producent van bevroren kant-en-klaar producten zoals scones, cakes en gebak. De overnameprijs bedraagt 23 miljoen dollar. Dat heeft CSM dinsdag bekendgemaakt in een persbericht.

CSM koopt gebaksfabrikant in de VS

DIEMEN – CSM neemt Titterington’s over, een Amerikaanse producent van bevroren kant-en-klaar producten zoals scones, cakes en gebak. De overnameprijs bedraagt 23 miljoen dollar. Dat heeft CSM dinsdag bekendgemaakt in een persbericht.

Titterington’s, dat gevestigd is in Woburn, Massachusetts, is actief in het foodservice en out-of-home segment. Het bedrijf, waar 190 mensen werken, realiseert op jaarbasis een omzet van USD 30 miljoen.
Volgens CSM sluit de acquisitie ‘uitstekend’ aan op de groeistrategie van CSM in deze segmenten. Reinoud Plantenberg, lid van de Raad van Bestuur van CSM en verantwoordelijk voor Bakery Supplies North America, licht toe: ‘Deze acquisitie is voor ons een uitstekende opstap naar de snelgroeiende foodservice en out-of-home marktsegmenten en zal daardoor verdere waarde creeren voor CSM.’
 

Reageer op dit artikel