nieuws

Bakkerij Bakker maakt beste kleinbrood

Nieuws

HEERHUGOWAARD – Bakkerij Bakker uit Limmen maakt het beste kleinbrood. Uit twintig bakkerijen werd het kleinbrood van Bakker als beste beoordeeld.

Bakkerij Bakker maakt beste kleinbrood

HEERHUGOWAARD – Bakkerij Bakker uit Limmen maakt het beste kleinbrood. Uit twintig bakkerijen werd het kleinbrood van Bakker als beste beoordeeld.

De wedstrijd werd gehouden door de Bedrijfsadviescommissie van afdeling Brood- en Banket van het Horizon College in Heerhugowaard.  Voor deze wedstrijd hadden vanuit heel Noord-Holland twintig bakkerijen zacht kleinbrood aangeleverd. De keuring daarvan vond plaats door deelnemers Brood en Banket van het Horizon College. De keuring stond onder leiding van Tom Tol, baktechnisch adviseur van Meneba. Naast een vakwedstrijd werd tijdens de avond verschillende presentaties en demonstraties gegeven door diverse leveranciers.
 

Reageer op dit artikel