nieuws

Tweede Brugs chocoladefestival

Nieuws

Van 6 tot 10 april vindt in Brugge het tweede chocoladefestival plaats Choco-Laté.

Tweede Brugs chocoladefestival

Van 6 tot 10 april vindt in Brugge het tweede chocoladefestival plaats Choco-Laté.

 
Bezoekers kunnen kennismaken met producten op basis van chocolade, chocoladesculpturen, bodypainting, verzorging- en gezondheidsproducten op basis van cacao en chocolade en demonstraties. Er is tevens een Choco-kidsvillage waar liefhebbers kunnen schilderen en boetseren met chocolade en waar onder meer een choco-jungle is ingericht. In Brugge zelf bieden restaurants gerechten en menu’s aan op basis van chocolade.
Tegelijkertijd met Choco-Laté zal The chocolate Museum, van Eddy van Belle (ex – directeureigenaar van Puratos) zijn demonstratieruimte openen waar de bezoeker de vormgeving en omhulling van de praline kan volgen en het maken van holle figuren.
Vorig jaar vond het eerste chocolade-evenement plaats. Het evenement trok toen 14.000 bezoekers.

Reageer op dit artikel