nieuws

Op Valentijnsdag msn-en met brood

Nieuws

BAKKERSWERELD – Op Valentijnsdag kunnen chatters een ‘brood-boodschap’ naar elkaar sturen. In het kader van de jongerencampagne Brood. Kan altijd komt het Voorlichtingsbureau Brood met een speciale Valentijnsactie op MSN Messenger. MSN Messenger is hét communicatieplatform onder chatters op internet.

Op Valentijnsdag msn-en met brood

BAKKERSWERELD – Op Valentijnsdag kunnen chatters een ‘brood-boodschap’ naar elkaar sturen. In het kader van de jongerencampagne Brood. Kan altijd komt het Voorlichtingsbureau Brood met een speciale Valentijnsactie op MSN Messenger. MSN Messenger is hét communicatieplatform onder chatters op internet.

Op woensdag 14 februari, Valentijnsdag, kunnen jongeren elkaar een liefdesboodschap toesturen op een boterham, die uit een broodrooster ‘schiet’. Dat kan door een zogenaamde ‘wink’ te maken, een schermvullende, bewegende animatie. Op een speciale actiepagina kunnen jongeren in enkele stappen een speciale boodschap zetten op een boterham in hartvorm. Op Valentijnsdag kunnen deze liefdeswinks worden rondgestuurd.
 
Venetië
Jongeren maken hiermee kans om met hun valentijn een lang weekend naar Venetië te winnen. Ook zijn er 50 unieke retro broodroosters te winnen. Deze broodroosters zijn voorzien van een speciale printplaat, waardoor op de geroosterde boterhammen de tekst ‘I love you’ zichtbaar wordt.
De campagne start 8 februari. Met de speciale actie worden 1.000.000 jongeren/jongvolwassen bereikt in de leeftijdscategorie 13-24 jaar (48% van de totale doelgroep).  

Reageer op dit artikel