nieuws

Moord op Rotterdamse banketbakker

Nieuws

ROTTERDAM – In een bakkerswinkel in het centrum van Rotterdam is woensdagochtend 21 februari een banketbakker dood aangetroffen.

Moord op Rotterdamse banketbakker

ROTTERDAM – In een bakkerswinkel in het centrum van Rotterdam is woensdagochtend 21 februari een banketbakker dood aangetroffen.

Het AD meldt dat het slachtoffer Albert de Heer, eigenaar van Banketbakkerij Van der Heijden is. De politie vermoedt dat er een misdrijf in het spel is. Het slachtoffer werd rond acht uur door familie – volgens getuigen zijn zoon – gevonden. Hij was toen nog in leven maar stierf korte tijd later, aldus een politiewoordvoerster. Zij weet nog niet hoe de man is omgekomen. Ook niet of er iets uit de winkel wordt vermist. Het deel van de winkelstraat bij de bakkerij is woensdagochtend afgezet.

Bekijk video op www.nu.nl

Reageer op dit artikel