nieuws

Finalisten Leerbedrijf van het Jaar

Nieuws

De drie finalisten voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2007 zijn bekend.

Finalisten Leerbedrijf van het Jaar

De drie finalisten voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2007 zijn bekend.

Het gaat om:
– Banketbakkerij Gerhard Oonk uit Enschede
– Patisserie Broekmans uit Venlo en
– Banketbakkerij Lex Verkley uit Soest.
Deze leerbedrijven zijn onder meer getoetst op hun leiderschap en op de waardering van leerling, praktijkbegeleider en opleiding. De winnaar wordt 28 maart 2007 bekendgemaakt op de Vakschool Wageningen.
Vorig jaar won Echte Bakker Verloop uit Gorredijk de wedstrijd (zie foto). Zijn motto: ‘Leerlingen krijgen bij ons verantwoordelijkheid en worden duidelijk aangestuurd. Wij geven mensen de kans zich te ontwikkelen. We investeren in ze. Dat kun je niet uitdrukken in tijd, je investeert in de toekomst.’

Reageer op dit artikel