nieuws

Bert Kolkman neemt afscheid van HBD

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bert Kolkman heeft na tien jaar de voorzittershamer van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) neergelegd. Kolkman is van huis uit bakkerondernemer en heeft diverse andere bestuursfuncties in de bakkerij.

Bert Kolkman neemt afscheid van HBD

BAKKERSWERELD – Bert Kolkman heeft na tien jaar de voorzittershamer van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) neergelegd. Kolkman is van huis uit bakkerondernemer en heeft diverse andere bestuursfuncties in de bakkerij.

Woensdag 31 januari organiseerde het HBD een afscheidsreceptie voor hem. Bert Kolkman (58) na afloop: ‘Het was leuk. Verrassend. Met veel woorden van waardering. Ik werd de hemel in geprezen. Mijn echtgenote Ria en ik hebben genoten.’
Kolkman legt na tien jaar de voorzittershamer om diverse redenen neer. ‘Tien jaar is een mooie tijd. We hadden met het Hoofdbedrijfschap Detailhandel net een belangrijke evaluatie achter de rug. Daarnaast bestond het HBD vorig jaar 50 jaar. Het was een natuurlijk moment voor een nieuwe voorzitter.’ Ook braken de files Kolkman steeds meer op. Voor het HBD moest hij gemiddeld twee dagen in de week van Schoonebeek naar Den Haag afreizen.
Kolkman heeft al een andere bestuursfunctie aanvaard.  Sinds januari is hij voorzitter van het Energiecentrum voor het Midden- en Kleinbedrijf in Houten. ‘Maar dat is maar een dag per maand.’

Reageer op dit artikel