nieuws

Beko Benelux zoekt nieuwe algemeen directeur

Nieuws

BAKKERSWERELD – Beko Benelux, de Coöperatieve Centrale van Beko inkoopverenigingen, is op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. De huidige directeur, Thom Schrijvers, gaat zich volledig richten op de coöperatieve inkoopvereniging Beko Nederland waar hij ook algemeen directeur van is.

Beko Benelux zoekt nieuwe algemeen directeur

BAKKERSWERELD –

Beko Benelux, de Coöperatieve Centrale van Beko inkoopverenigingen, is op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. De huidige directeur, Thom Schrijvers, gaat zich volledig richten op de coöperatieve inkoopvereniging Beko Nederland waar hij ook algemeen directeur van is.  

De kandidaat voor de functie moet HBO of academisch geschoold zijn en relevante en aantoonbare managementervaring, in de levensmiddelenindustrie of een aanverwante sector hebben. Daarnaast is onder andere affiniteit met een coöperatieve organisatie en belangenbehartiging voor leden gewenst. Eerder deze maand maakte dochteronderneming Beko Bakkerij Techniek bekend dat directeur Maarten van der Coer per 1 maart opstapt. Hij wordt ad interim opgevolgd door Henk Elemans.

Reageer op dit artikel