nieuws

Tubbergse bakkers verliezen van ’t Stoepje

Nieuws

BAKKERSWERELD – Ondanks gezamenlijk verzet van de negen bakkers uit de gemeente Tubbergen, mag marktbakker ’t Stoepje op de zaterdagmarkt gaan verkopen.

Tubbergse bakkers verliezen van ’t Stoepje

BAKKERSWERELD – Ondanks gezamenlijk verzet van de negen bakkers uit de gemeente Tubbergen, mag marktbakker ’t Stoepje op de zaterdagmarkt gaan verkopen.

De eigenaresse van Bakkerij Koopmans uit Tubbergen klinkt teleurgesteld. ‘Wij, en dan spreek ik namens de negen gezamenlijke bakkers uit de gehele gemeente, zijn er niet gelukkig mee. De gemeente heeft onze argumenten gewoon naast zich neer gelegd.’ Volgens de bezwaren zou nog een aanbieder van brood en banket de concurrentiepositie van alle bakkers in Tubbergen verslechteren en mogelijk tot het verlies van arbeidsplaatsen leiden. ‘Iedereen weet dat de verkoopprijzen van het Stoepje veel lager zijn dan die van ons. Wij gaan verder protesteren.’
De negen bakkers worden in hun protest bijgestaan door de NBOV en de plaatselijke ondernemersvereniging.

Reageer op dit artikel