nieuws

Thijs Koolen opnieuw beste Echte Bakker

Nieuws

BAKKERSWERELD – Thijs Koolen uit Ell mag zich opnieuw Beste Echte Bakker van Nederland noemen. Net als vorig jaar behaalde de Limburger de hoogste overall score (79,8).

Thijs Koolen opnieuw beste Echte Bakker

BAKKERSWERELD – Thijs Koolen uit Ell mag zich opnieuw Beste Echte Bakker van Nederland noemen. Net als vorig jaar behaalde de Limburger de hoogste overall score (79,8).
 
 

Thijs Koolen: ‘Vorig jaar kwam de titel als een volledige verrassing, maar dit jaar waren we er beter op voorbereid. Ons hele team heeft een jaar lang ongelofelijk hard gewerkt om te zorgen voor de beste kwaliteit en de beste producten. Samen zijn wij Beste Echte Bakker van 2007 geworden.’
 
Caniels
Geert Caniels, directeur Echte Bakkersgilde noemt de titel van Koolen: ‘Een zeer knappe prestatie. Thijs Koolen is nog maar drie jaar Echte Bakker en dan al twee keer Beste Echte Bakker worden, dat is een resultaat waar hij trots op kan zijn.’
 
Uitreiking
Koolen ontvangt op maandag 15 januari de trofee, de kampioens-Smart en de bijbehorende oorkonde uit handen van Geert Caniels. Tweede is Joppen uit Breda (76,69), derde Soete Suikerbol uit Twello. (76,17)
 
 

Reageer op dit artikel