nieuws

Supermarkten positief over bakkerijen

Nieuws

BAKKERSWERELD – Supermarktketens zijn tevreden over hun bakkerijen. Tijdens de verkiezing Industributie 2007 behaalden in de categorie agf en brood twee bakkerijen een top drie notering.

Supermarkten positief over bakkerijen

BAKKERSWERELD – Supermarktketens zijn tevreden over hun bakkerijen. Tijdens de verkiezing Industributie 2007 behaalden in de categorie agf en brood twee bakkerijen een top drie notering.

Bakkersland en Bake Five eindigden in het onderzoek op respectievelijk plaats 3 en 2. Kamps heeft volgens de retail het beste account management. De broodleveranciers zijn beoordeeld op de onderdelen: account management, supply chain en trade marketing. The greenery, groente- en fruitconcern is uitgeroepen tot groepswinnaar. In de categorie zoetwaren en snacks werd Peijnenburg tweede achter Masterfoods.
 
Verkiezing
De Industributie-verkiezing van de beste fabrikant wordt jaarlijks gehouden door onderzoeksbureau IRI Nederland en het gerenommeerde tijdschrift Foodmagazine. In het onderzoek geven de supermarktketens hun oordeel  over de tien grootste leveranciers in diverse categorieën.
 

Reageer op dit artikel