nieuws

Strengers in Haaksbergen sluit

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bakkerij Strengers in Haaksbergen sluit op drie februari definitief de deuren. Eigenaren Martin en Annie Strengers stoppen vanwege hun leeftijd. Opvolging is er niet.

BAKKERSWERELD – Bakkerij Strengers in Haaksbergen sluit op drie februari definitief de deuren. Eigenaren Martin en Annie Strengers stoppen vanwege hun leeftijd. Opvolging is er niet.

Martin Strengers (71) zat ruim 58 jaar in het bakkersvak. Hij verkoopt zijn pand in Haaksbergen aan een projectontwikkelaar. Een opvolger voor de bakkerij kon hij niet vinden. In 2000 verkocht hij al het filiaal in Neede. In dagblad Tubantia zegt hij over de verkoop: ‘Ik ben bang dat er in de toekomst nog maar weinig warme bakkers zijn. De mensen willen die uren niet meer draaien. Ik heb er nooit moeite mee gehad. Een goede bakker kan geen klokkijken.’ Echtgenoot Annie Strengers is emotioneler: ‘Het doet pijn. Je sluit een levenswerk af.’

Reageer op dit artikel