nieuws

Nieuw handhavingsbeleid VWA

Nieuws

BAKKERSWERELD – De Voedsel en Waren Autoriteit past het  handhavingsbeleid aan. Het nieuwe beleid geeft ondernemers meer eigen verantwoordelijkheid.

Nieuw handhavingsbeleid VWA

BAKKERSWERELD – De Voedsel en Waren Autoriteit past het  handhavingsbeleid aan. Het nieuwe beleid geeft ondernemers meer eigen verantwoordelijkheid.

Handhaven met verstand en gevoel. Zo heet de nieuwe aanpak van de Voedsel en Waren Autoriteit. De voormalige Keuringsdienst van Waren gaat haar handhavingsbeleid aanpassen. De VWA lichtte vorige week in het Nederlands Bakkerij Centrum de plannen toe tijdens een informatiebijeenkomst. In het nieuwe beleid, dat in 2007 wordt ingevoerd, krijgen ondernemers meer eigen verantwoordelijkheid. Om toch een vinger aan de pols te houden, worden bedrijven steekproefsgewijs gecontroleerd. Bedrijven die een permanent risico vormen worden harder aangepakt.
Meer over het nieuwe VWA beleid in Bakkerswereld van 2 februari.

Reageer op dit artikel