nieuws

HBD introduceert Verpakkingstool

Nieuws

BAKKERSWERELD – Ondernemers zijn verplicht aan het Ministerie van VROM te rapporteren over de hoeveelheid verpakkingsmateriaal die zij verbruiken. Om ondernemers daarbij te helpen hebben Het HBD en MKB de Verpakkingstool ontworpen.

HBD introduceert Verpakkingstool

BAKKERSWERELD – Ondernemers zijn verplicht aan het Ministerie van VROM te rapporteren over de hoeveelheid verpakkingsmateriaal die zij verbruiken. Om ondernemers daarbij te helpen hebben Het HBD en MKB de Verpakkingstool ontworpen.

Met dit online instrument kunnen ondernemers op eenvoudige manier hun verpakkingsverbruik berekenen. Het gaat om verpakkingen die om de producten zitten, maar ook om toonbankverpakkingen. Het HBD en MKB streven er naar om ondernemers die minder dan 15000 kilogram per jaar uit te sluiten van de verbruikregel.
De Verpakkingstool is te vinden op www.hbd.nl

Reageer op dit artikel