nieuws

Haafs wint oliebollencompetitie EB

Nieuws

BAKKERSWERELD – Echte Bakker Petra & Wilfred Haafs uit Groningen heeft de landelijke oliebollen keuring van het Echte Bakkersgilde gewonnen.

Haafs wint oliebollencompetitie EB

BAKKERSWERELD – Echte Bakker Petra & Wilfred Haafs uit Groningen heeft de landelijke oliebollen keuring van het Echte Bakkersgilde gewonnen.

De oliebol van Haafs werd als ‘uitmuntend’ beoordeeld en kregen vijf sterren. Alle Echte Bakkers konden de afgelopen weken oliebollen insturen en ter keuring voorleggen aan de Chris Scholtens, Gildemeester. De oliebol werd door Scholtens beoordeeld op verschillende onderdelen zoals: kleur, vorm, structuur, vulling en natuurlijk smaak.
 
Inzendingen
88 oliebollen werden ingestuurd. De tweede plaats was voor Echte Bakker Koenen uit Westervoort, derde werden Echte Bakker Jan van der Poel uit Hoenderloo, Echte Bakker Van Schalkwijk uit Houten en Echte Bakker Martin Bom uit Beneden Leeuwen.

Reageer op dit artikel