nieuws

Gezond Genieten thema van Nationaal Bakkerij Gala

Nieuws

BAKKERSWERELD – Gezond genieten is het thema van het eerste Nationaal Bakkerij Gala dat op dinsdag 20 maart 2007 in Hilversum wordt gehouden.

Gezond Genieten thema van Nationaal Bakkerij Gala

BAKKERSWERELD – Gezond genieten is het thema van het eerste Nationaal Bakkerij Gala dat op dinsdag 20 maart 2007 in Hilversum wordt gehouden.

Het wordt een feestelijk evenement waar de totale bakkerijbranche elkaar ontmoet. Het initiatief hiervoor komt van NBOV en NVB/VBZ . Tijdens het gala worden inhoudelijke programmaonderdelen afgewisseld met vermaak door professionele top-artiesten. Het eerste gala krijgt de titel ‘Gezond Genieten’ mee. Theo Meijer, voorzitter van de commissie, heeft tijdens een persconferentie de bedoelingen van het gala toegelicht. Het moet dé plek worden waar de toppers van de branche op het podium worden geroepen. Zo zullen in de ‘Parade der Kampioenen’ de winnaars van de Bakkerij en Banketbakkerij van het Jaar bekend worden gemaakt, de winnaar van de Dutch Pastry Award en bekendmaking van de Guardian of Pastry Arts. Verder wordt nagedacht over het benoemen van de Ridder van het Jaar (een persoon die uitzonderlijke betekenis heeft voor de bakkerij) en het voorstellen van een ambassadeur van de bakkersketen. 
 

Reageer op dit artikel