nieuws

Echte Bakkers strenger op kwaliteit

Nieuws

BAKKERSWERELD – Het Echte Bakkers Gilde scherpt haar kwaliteitseisen aan. Bakkers die in 2007 onder de norm van 7,10 punten komen, gaan direct het verplichte kwaliteitstraject in.

Echte Bakkers strenger op kwaliteit

BAKKERSWERELD – Het Echte Bakkers Gilde scherpt haar kwaliteitseisen aan. Bakkers die in 2007 onder de norm van 7,10 punten komen, gaan direct het verplichte kwaliteitstraject in.

Voorheen kwamen alleen die bakkers in het kwaliteitstraject terecht, van wie het jaarcijfer én het driejaarlijks gemiddelde onder de 7,10 lag. De verscherpte eis is ingesteld door de Productcommissie en het Dagelijks Bestuur van de Echte Bakkers.
 
Verbeteren
Dit jaar belandt geen enkele Echte Bakker in het kwaliteitstraject; iedereen scoorde in 2006 beter dan de ‘oude’ norm. ‘Een groot compliment aan allen’ zo schrijft Gildedirecteur Geert Caniels dan ook in een brief aan de leden. In 2006 waren er nog zes Echte Bakkers die de 7,10 niet haalden, hun driejaarlijks gemiddelde lag echter wel hoger. Verbeteren ze dit jaar hun prestaties niet, dan geldt volgend jaar wel het verplichte kwaliteitstraject.
Het gemiddelde cijfer van alle Echte Bakkers lag in 2006 op 7,29. Dit is inclusief twee banketproducten.

Reageer op dit artikel