nieuws

Caribbean

Nieuws

Dit zijn de petitfours die ik gekozen heb voor de wedstrijd in Berlijn. Deze petitfour die hoofdzakelijk bestaat uit pina colada bavarois heeft als interieur een exotique cremeux en een kokos tyrollienne.

Caribbean

Dit zijn de petitfours die ik gekozen heb voor de wedstrijd in Berlijn. Deze petitfour die hoofdzakelijk bestaat uit pina colada bavarois heeft als interieur een exotique cremeux en een kokos tyrollienne.
 
 
 

RECEPT
 
Kokos tyrollienne
500 gram eiwit
125 gram suiker
500 gram suiker
500 gram kokos
100 gram patent
Eiwit met schiftsuiker opkloppen. De gemixte suiker, kokos en patent ondermengen.
 
Pina colada bavarois
130 gram pina colada puree
4 gram gelatine
155 gram slagroom
8 gram limoensap
Limoensap bij de pina colada puree. Gelatine toevoegen en de slagroom onderspatelen.
 
Exotique cremeux
130 gram mango
65 gram passie
70 gram sinaasappelsap
45 gram banaan
105 gram dooier
105 gram suiker
5 gram gelatine
85 gram boter
Puree koken met de helft van de suiker. Andere helft van de suiker mengen met de dooier. Mengen en tot 85°C verwarmen. Gelatine toevoegen. Boter bij 40°C toevoegen en als laatste homogeniseren.
 
Foto: Capital Photos
 

Reageer op dit artikel