nieuws

150 kilo grondstoffen voor Tom Rijnbeek

Mensenwerk 39

Tom Rijnbeek van Bakkerij Rijnbeek in Pijnacker is de winnaar van de prijs die verbonden was aan de Nationale Bakkersquiz. Hij heeft 150 kilo aan grondstoffen gewonnen, beschikbaar gesteld door Bakels-Senior (Broodt).

150 kilo grondstoffen voor Tom Rijnbeek
Tom Rijnbeek met zijn 150 kilo aan grondstoffen

De kennisquiz ging van start op de Bakkersvak in Rosmalen en liep door tot half maart. Drie winnaars kwamen na het maken van de quiz naar voren. Tom Rijnbeek won de prijs die door Bakels-Senios (Broodt) beschikbaar is gesteld. Eerder deze week nam Jan Bijlsma zijn prijs in ontvangst. Een studiereis naar St. Vith (Center for Bread Flavour en de desembibliotheek van Puratos) voor 2 personen.

De Nationale Bakkersquiz werd mede mogelijk gemaakt door Puratos, Uitzendbureau Het Ambacht en Broodt.

Reageer op dit artikel