nieuws

Takkenberg nieuwe accountmanager Beko Verpakkingen

Marktberichten 346

Richard Takkenberg is aangesteld als accountmanager voor de regio Noordoost Nederland bij Beko Verpakkingen in Veghel.

Takkenberg nieuwe accountmanager Beko Verpakkingen
Richard Takkenberg

Takkenberg is geen onbekende in de bakkerijsector. Hij heeft als banketbakker bij diverse banketbakkerijen en patisserieën gewerkt en was vanaf 2011 actief als sales manager bij Vipam International in Geldermalsen.

Onderhouden relaties

Voor Beko Verpakkingen is Takkenberg verantwoordelijk voor het beheer van bestaande en het aantrekken van nieuwe relaties in de bakkerijsector voor de regio Noordoost-Nederland. Takkenberg heeft zowel de klassieke bakkerij met winkel als de grote bakkerijbedrijven met meerdere vestigingen in zijn portefeuille.

Beko Verpakkingen is ervan overtuigd met Takkenberg nog meer kwaliteit te kunnen bieden op het gebied van advisering in en verkoop van verpakkingen.

Reageer op dit artikel