nieuws

Borgesius introduceert Bake-it Authentic op Bakkersbak

Marktberichten 271

Borgesius introduceert op Bakkersvak in Rosmalen een nieuw lid in de familie van Bake-it. Naast Bake-it Easy en Bake-it Classic is vanaf heden ook Bake-it Authentic verkrijgbaar. Diepgevroren deegstukken om elk moment van de dag brood te bakken, met een open glazige structuur en een dunne krokante korst.

Borgesius introduceert Bake-it Authentic op Bakkersbak

Bake-it zijn gerezen ongebakken deegstukken en worden diepgevroren in dozen, door totaalleverancier Van Zelst gratis bezorgd. Met het brede aanbod aan deegstukken kan elk gewenst brood worden gebakken. Van zacht witbrood tot robuust donker meergranen brood. Alle deegstukken worden bereid met voordeeg en zijn e-nummervrij. Bake-it is geschikt voor ondernemers die de broodbereiding willen outsourcen, de productiekosten willen verlagen. Er zijn drie type Bake-it verkrijgbaar. Bake-it Easy voor vloerbrood in 50 minuten. Bake-it Classic voor het busbrood aanbod. En nu ook Bake-it Authentic, voor artisanaal vloerbrood.

De Authentic deegstukken van Borgesius bewaar je in de vriezer. Om te komen tot het beste broodresultaat moet het deeg nog wat tijd worden gegund alvorens dit verder te verwerken. Voor gebruik moet het deeg tussen 24 en 48 uur rusten in een koeling op 3 graden. Na deze periode kunnen de deegstukken worden gebakken op het vooraf ingestelde bakprogramma.

Reageer op dit artikel