nieuws

Live demonstraties en noviteiten van EverBake Group

Marktberichten 223

Everbake toont in de EverBake Group Area live demonstraties tot technische snufjes en noviteiten. Binnen- en buiten is EverBake vertegenwoordigd in stand A1010 en presenteert de groep zich op zo’n 125m2
Met de vernieuwde logo’s is direct duidelijk dat al deze bedrijven tot dezelfde groep behoren. Ieder bedrijf in de groep heeft zijn eigen specialiteit en toont dit op Bakkersvak.

Live demonstraties en noviteiten van EverBake Group

Zo laat EverBake Bakeware & Coatings onder meer broodkoppels, bakplaten, Teflon non-stick coating en CREARE frituurlijnen zien. In de buitentent, die van binnenuit bereikbaar is, wordt er gefrituurd met de CREARE. De ‘oliebollen experts’ van EverBake Bakeware & Coatings laten de kneepjes van het vak zien.

 

EverBake Ovens & Machines

EverBake Ovens & Machines is dealer van het Franse merk Bongard en compleet leverancier voor de bakkerij inrichting. Op Bakkersvak presenteren zij onder meer de nieuwe Paneotrad EVO. Master Chef Paneotrad Marc Masera uit Frankrijk verzorgt speciale demonstraties met de nieuwe Paneotrad EVO.

Bongard-Paneotrad-EVO

Er wordt gebakken in de Orion stenen vloer oven met gemotoriseerde lift. Naast de vloeroven ziet u o.a. ook de 8.64 rotatieoven.

Zela Technical Solutions

Zela Technical Solutions presenteert een tijgerpapmachine en diverse spraymachine’s zoals de Zela 1500 en 2100. Op de stand kunt u terecht voor advies en ziet u de spraymachines in actie.

EverBake Service & Spareparts

EverBake Service & Spareparts producent van transportbanden voor narijskasten, koelwendels en transportsystemen laat u een mini versie van een draaiende transportlijn zien.

Product gebakken in de Paneotrad EVO-oven.

Product gebakken in de Paneotrad EVO-oven.

Reageer op dit artikel