nieuws

Van der Pol introduceert Luikse wafels 2.0 op Bakkersvak

Marktberichten 58

Van der Pol introduceert haar nieuwe Luikse wafeldeegbollen tijdens Bakkersvak in de smaken suiker, kaneel en aardbei.

Van der Pol introduceert Luikse wafels 2.0 op Bakkersvak
Van der Pol

Tijdens Bakkersvak in Rosmalen zal de stand van Van der Pol in het teken staan van de nieuwe wafels. In maart zal het product verkrijgbaar zijn bij de grossier. Voor verwerkingsideeën, inspiratie en een bijpassende actie kunt u terecht op stand B1006 – Van der Pol.

De deegbollen voor Luikse wafels zijn verkrijgbaar in de smaken suiker, kaneel en aardbei. De bollen zijn lost verpakt in trays en wegen 115 gram per stuk. Het rijzen van de deegbollen is na ontdooien mogelijk in de tray in de doos ofwel in de rijskast.

Tijdens de Bakkervak in Rosmalen kunt de wafels proeven bij stand nr. B1006.

Reageer op dit artikel