nieuws

Everbake tekent intentieovereenkomst voor overname Zeelandia Technical Solutions

Marktberichten 173

Everbake en Zeelandia hebben een intentieovereenkomst getekend voor de overname van de bedrijfsactiviteiten van Zeelandia Technical Solutions (ZTS) door Everbake per 16 september 2016.

Everbake tekent intentieovereenkomst voor overname Zeelandia Technical Solutions

ZTS maakt deel uit van Zeelandia en ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt bakkerijmachines, zoals ‘Zela’ en ‘Zelamatic’.

Bakkerijingrediënten

Zeelandia wil ZTS verkopen om zich verder te richten op bakkerijingrediënten. Peter Eversdijk, directeur Everbake Group: ‘Voor ons zou de overname van ZTS een versterking betekenen van onze positie in de bakkerijmachinebranche in binnen- en buitenland en een belangrijke basis voor verdere groei.’

Team intact houden

Everbake en Zeelandia werken al geruime tijd samen op het gebied van totaaloplossingen voor de bakkerijmarkt in binnen- en buitenland. Everbake wil alle bedrijfsactiviteiten van ZTS overnemen en het huidige team van medewerkers intact houden. De Ondernemingsraad van Zeelandia is om advies gevraagd.

Reageer op dit artikel