nieuws

Oogstbrood op de kaart bij Meneba en Beko

Marktberichten 61

Onder de kop ‘De nieuw oogst, hij is er weer’ slaan Meneba en  Beko de handen ineen om Oogstbrood te promoten. Dit brood van de eerste tarwe van dit jaar wordt aangeboden met een uitgebreid promotiepakket, waarmee de ambachtelijke bakker brood van de nieuwe oogst tot een blikvanger in zijn winkel kan maken.

Oogstbrood op de kaart bij Meneba en Beko
Oogstbrood Meneba en Beko

Net als de allereerste haring, mosselen of asperges van het seizoen verdient de eerste tarwe van het jaar ook volop aandacht, vinden Meneba en Beko Groothandel. De eerste nieuwe producten zijn vaak groot nieuws en vinden gretig aftrek bij de consument, reden voor de bakkerij-ondernemer om hier zijn voordeel mee te doen

Volkorenmeel

Oogstbrood heeft een geurig  aroma en een goudbruine kruimkleur. Door de fijne structuur eet het gemakkelijk weg. Bovendien is het ook nog eens een heel gezond brood. De basis van het Oogstbrood voor 2016 is namelijk een volkorenmeel, dat is aangevuld met granen en zaden zoals lijnzaad, maïs, zonnebloempitten en sesamzaad. Al deze verwerkte zaden bevatten veel onverzadigde vetten, waarvan bekend is dat deze een gunstig effect
hebben op het cholesterolgehalte in ons bloed. Oogstbrood is zodoende niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor lijf en leden, aldus Meneba en Beko Groothandel.

Compleetmix

Oogstbrood is een compleetmix waaraan de bakker uitsluitend zout, gist en water hoeft toe te voegen. Het brood bevat geen E-nummers of lactose. De mix voor Oogstbrood is vanaf medio augustus verkrijgbaar bij Beko Groothandel.

Promotie

Om het feestje van de nieuwe oogst onder de aandacht van consumenten te brengen, zijn dit jaar verschillende nieuwe items toegevoegd aan het promotiepakket. Ballonnen zorgen voor een feestelijke uitstraling zowel binnen als buiten de winkel.
Ook is een opvallende display voor in de winkel toegevoegd aan het pakket. Door de display op een centrale plek in de winkel te plaatsen en deze te voorzien van een al dan niet doorgesneden Oogstbrood, wordt de aandacht van de klant er zonder meer naartoe getrokken. Om het feest compleet te maken, zijn er voor het winkelpersoneel Oogstbrood-sjaaltjes ontwikkeld die kunnen worden gedragen bij de bedrijfskleding.

Reageer op dit artikel