nieuws

Sonneveld komt met gebruiksklaar voordeeg FermenSon

Marktberichten

Sonneveld Group B.V. introduceert FermenSon, een gebruiksklare voordeeg voor de ambachtelijke bakker. Met het gebruik van FermenSon maakt Sonneveld het de bakker mogelijk om een authentiek bereidingsproces te introduceren dat past binnen de moderne bakkerij.

Sonneveld komt met gebruiksklaar voordeeg FermenSon

FermenSon is een gebruiksklaar voordeeg en is speciaal ontwikkeld door Sonneveld om meerdere broodsoorten op authentieke wijze te bereiden. Met FermenSon speelt de bakker heel eenvoudig in op de wensen van de meest veeleisende klanten. Het bestaat uit water, bloem, suiker, zout en startercultuur. Deze startercultuur is afkomstig uit micro-organismen en bevat de speciaal geselecteerde giststam Saccharomyces cerevisiae van ons in 1893 opgerichte zusterbedrijf Jästbolaget in Zweden.

Beperkt aantal ingrediënten

De laatste jaren is een sterke groei te zien in de vraag naar natuurlijke producten met een beperkt aantal ingrediënten. Op het etiket van het gebakken brood mag FermenSon gedeclareerd worden als ‘voordeeg’ (tarwe).

Reageer op dit artikel