nieuws

Puratos introduceert breekbrood

Marktberichten

Puratos heeft een nieuw concept op de markt gezet: ‘Breekbrood: brood om te delen’. De broden worden gemaakt met O-tentic Durum, op basis van natuurdesem.

Puratos introduceert breekbrood

Puratos heeft een nieuw concept op de markt gezet: ‘Breekbrood: brood om te delen’. De broden worden gemaakt met O-tentic Durum, op basis van natuurdesem.
 
O-tentic is een actief desem, waarmee het brood het aroma en de structuur krijgt dat kenmerkend is voor lange gisting. Het is E-nummer- en lactosevrij, is makkelijk toepasbaar vanwege de vier procent op bloemgewicht en er is geen extra verbetermiddel of gist nodig.

Puratos is inmiddels gestart met een landelijke campagne. Alle bedrijven die één of meer sterren hebben gewonnen tijdens de Bakker met Ster-wedstrijd krijgen een workshop voor twee personen in het Puratos Center for Bread Flavour. Daarnaast is er communicatie- en promotiemateriaal beschikbaar.
 

Reageer op dit artikel