artikel

Callebaut: Summer of Chocolate

Marktberichten 4643

Voor chocolatiers is de zomer vaak een rustige periode, volgens Nazira Taselaar, trade marketing responsable bij Callebaut NL.

Callebaut: Summer of Chocolate

‘Hun piekmomenten zijn vooral tijdens Sinterklaas, Kerst, Valentijn en Pasen. Na Pasen wordt het langzamerhand steeds rustiger.’ Om de rustige zomermaanden te overbruggen heeft Callebaut het Gelato-concept ‘A Summer of Chocolate’ ontwikkeld. ‘Dit concept is vorig jaar voor de chocolatier in Engeland gelanceerd en dit jaar wordt het in Nederland op de Bakkersvak geïntroduceerd. We hebben een easy-to-use chocolade-ijsassortiment samengesteld, waarmee de chocolatiers in een handomdraai het perfecte chocolade-ijs kunnen maken. Ze kunnen hun ijs personaliseren door zelf hun favoriete (origine) chocolade te selecteren. Op deze manier kunnen ze chocolade-ijs serveren dat aansluit op hun bonbonassortiment.’ Ook voor bakkers is dit concept perfect toe te passen, benadrukt Taselaar. ‘We zijn op het gebied van apparatuur de samenwerking met Carpigiani aangegaan. Zo kan de chocolatier of bakker tegen een zeer lage investering premium apparatuur aanschaffen.’

Callebaut – stand C128
Reageer op dit artikel