Inspelen op gezondheid? Deze drie bakkers geven tips
Steeds meer consumenten kiezen voor gezonde voeding. Bakkers kunnen meeliften op deze trend. Bijvoorbeeld door het suiker- en zoutgehalte te...
Steeds meer consumenten kiezen voor gezonde voeding. Bakkers kunnen meeliften op deze trend. Bijvoorbeeld door het suiker- en zoutgehalte te...
Brood -en met name volkorenbrood- heeft een gezond imago. Met de vezels in volkorenbrood hebben bakkers een belangrijke gezondheidstroef in handen....
Voeding moet tegenwoordig niet alleen gezond zijn, maar ook heel lekker blijven. Daarom ziet Puratos mooie kansen voor meergranen- en volkorenbrood....
Schrijfster en woordkunstenaar Revka Bijl bracht tijdens de bijeenkomst 'Blik op Volkoren, dinsdag 22 november in Ede, haar gelegenheidscolumn...
Vooropgesteld: volkoren is veruit het gezondste en vezelrijkste brood dat de consument tot zich kan nemen. Een weldaad voor lichaam en geest, dat...
Het aantal Nederlanders dat kiest voor volkorenbrood moet groeien. Daarom vond in Onderwijshotel De Rooi Pannen in Breda op woensdag 14 september de...
'Vezels hebben een belangrijke functie in ons lichaam. Door het eten van bijvoorbeeld volkorenbrood, ontstaat een veel langzamere opbouw van suikers...
De vraag naar volkoren producten stijgt en wint aan populariteit. Ireks heeft om die reden Volkoren Speciaal samengesteld. De bakker kan er naar...
Begin oktober kwam het verlossende woord uit Brussel. We hebben akkoord gekregen van de EU voor een tweejarige promotiecampagne over brood.
Voor het zesde jaar op rij groeit het percentage Nederlanders dat volkorenbrood eet: van 38 procent in 2016 tot 47 procent in 2021. Ook kinderen zijn...