Column van Joep: 'Kerstbestellijst? We leven niet meer in de jaren...
De kerstdagen staan voor de deur en ik voel de opwinding daarover als ik met jullie praat. Laat me je vertellen: er is een manier om deze feestelijke...
De kerstdagen staan voor de deur en ik voel de opwinding daarover als ik met jullie praat. Laat me je vertellen: er is een manier om deze feestelijke...
TikTok blijkt een geweldig platform om je bakkerij te laten zien aan een groot en divers publiek. 'Je kunt er je creativiteit, humor en vakmanschap...
Chocolatemakers maakt namens Sinterklaas duurzame chocoladeletters van eerlijke cacao, die naar Nederland worden gezeild. Tenminste, een deel ervan....
Bakkers die een extra verkoopkanaal zoeken of nog geen webshop hebben, kunnen OrderLemon overwegen. Met de innovatieve whatsapp-shop scant de...
Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs op Bakkerswereld.nl vertelt...
Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat brengen het boek 'Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee' uit. Ze laten zien hoe je als...
Wat ooit als schoolproject begon, is inmiddels een serviceverlening die bakkers helpt bij het online verkopen van hun waar. Twee jonge ondernemers...
Het schrijven van deze column begint als een worsteling. Er gebeuren zo veel inspirerende dingen in de bakkerij, een branche die op vele vlakken goud...
Voor sommige bakkers is het een lastig dilemma: verkoop je vegan producten als 'reguliere' lekkernijen en vertel je alleen dat deze plantaardig zijn...
Barbecues zijn al jaren niet aan te slepen. Slagers spelen enthousiast in op deze hype. Ook voor bakkers liggen hier gouden kansen, ziet Meester...