Alles over Verkoop

Foto: Shutterstock

Column van Joep: 'Kerstbestellijst? We leven niet meer in de jaren...

De kerstdagen staan voor de deur en ik voel de opwinding daarover als ik met jullie praat. Laat me je vertellen: er is een manier om deze feestelijke...

De gevulde croissant van John Meinds, De Echte Bakker uit Onstwedde.

Hoe begin je een hype op TikTok en waar moet je op letten?

TikTok blijkt een geweldig platform om je bakkerij te laten zien aan een groot en divers publiek. 'Je kunt er je creativiteit, humor en vakmanschap...

Vrachtschip Tres Hombres brengt puur op windkracht biologische Fairtrade cacaobonen naar de chocoladefabriek van de Chocolatemakers. Foto: ANP/ Hollandse Hoogte/Sander Koning

Écht duurzame chocoladeletters? Sinterklaas zeilt ze binnen

Chocolatemakers maakt namens Sinterklaas duurzame chocoladeletters van eerlijke cacao, die naar Nederland worden gezeild. Tenminste, een deel ervan....

OrderLemon nieuwkomer in online-verkoop via whatsapp

OrderLemon nieuwkomer in online-verkoop via whatsapp

Bakkers die een extra verkoopkanaal zoeken of nog geen webshop hebben, kunnen OrderLemon overwegen. Met de innovatieve whatsapp-shop scant de...

Lex Brakenhoff, bakker in hart en nieren. Foto: Brakenhoff

Het blog van Brakenhoff (slot) 'Dit was het dan'

Lex en Denise Brakenhoff runnen een prachtige brood- en banketbakkerij in Assendelft. In een exclusieve serie weblogs op Bakkerswereld.nl vertelt...

Menukaart als omzetmaker: horeca-experts schrijven handboek met tips en checks

Menukaart als omzetmaker: horeca-experts schrijven handboek met tips...

Horeca-experts Petra Venekamp en Bianca Roemaat brengen het boek 'Boost je menukaart! Voor elke kaart een idee' uit. Ze laten zien hoe je als...

BuurtBakker helpt lokale ambachtsbakkers met online verkopen

BuurtBakker helpt lokale ambachtsbakkers met online verkopen

Wat ooit als schoolproject begon, is inmiddels een serviceverlening die bakkers helpt bij het online verkopen van hun waar. Twee jonge ondernemers...

Anne Mieke Ravenshorst

Editorial: 'Bake to the Future inspireert'

Het schrijven van deze column begint als een worsteling. Er gebeuren zo veel inspirerende dingen in de bakkerij, een branche die op vele vlakken goud...

Foto: Zeelandia

Dilemma: Benoem je vegan producten in de toonbank of juist niet?

Voor sommige bakkers is het een lastig dilemma: verkoop je vegan producten als 'reguliere' lekkernijen en vertel je alleen dat deze plantaardig zijn...

Hiljo Hillebrand samen met Green Egg-specialist Lamberman. Foto: Royal Steensma

Meester Boulanger Hillebrand ziet kansen voor bbq-brood als...

Barbecues zijn al jaren niet aan te slepen. Slagers spelen enthousiast in op deze hype. Ook voor bakkers liggen hier gouden kansen, ziet Meester...