Mini-museum over Bossche Bollen geopend, met filmpje
In 's-Hertogenbosch is begin april een ware Bossche Bollen Belevenis geopend. De lekkernij heeft een eigen tentoonstelling gekregen onder het...
In 's-Hertogenbosch is begin april een ware Bossche Bollen Belevenis geopend. De lekkernij heeft een eigen tentoonstelling gekregen onder het...
De Bossche Bol bestaat 100 jaar in 2025. Alle redenen voor de Bosschenaren om voorbereidingen te treffen om hun 'soes' op het schild te hijsen....
De Limburgse vlaai wordt officieel een Europees beschermd streekproduct, na een jarenlange lobby. Na 7,5 jaar lobbyen is het een groep Limburgse...
Het project Van akker naar bakker is van start gegaan. Van graanzaadje tot een smakelijk brood, gerealiseerd binnen een straal van slechts 10...
Pompoenen telen deed groentekweker Gert Smits al, wel zestig soorten, voor consumptie en voor de sier. Oliepompoenen verhakselen om vervolgens de...
De Putse Janhagel van bakker Greg de Schutter van De Schutter Brood en Banket in Putte is in België erkend als streekproduct. Het ambachtelijk...
Carlz is in Nederland dé specialist op het gebied van handgemaakte stads- en streekbonbons. Inmiddels is De Alphense Bal gelanceerd op basis van een...
Nespresso heeft een nieuwe manier gevonden om zijn koffiecups aan te prijzen: met een stuk zelfgebakken Kladdkaka. De koffieleverancier lift hierbij...
Ondanks corona wordt de brokmoppentraditie in Leende voortgezet. Doordat de jaarmarkt, Lind Mèrt, nu online wordt gehouden, duurt het...
Bakkerij Leon van Dongen in Wagenberg verkoopt een specialiteit: De Gammaruskoek, vernoemd naar de rooms-katholieke Sint-Gummaruskerk in het dorp....