Alles over Spronk

Behalve de bakkerij is ook de lesmethode van het Summa College state-of-the-art. Docent Mark Wils (l) geeft uitleg. Foto's: Bert Jansen

State-of-the-art-bakkerij Summa volledig gasloos en energiezuinig van...

De nieuwe bakkerij van het Summa College in Eindhoven is volledig gasloos. Alle machines zijn bovendien energiezuinig. 'De energietransitie vergt ook...

Waar moet de bakker op letten als hij/zij een oven aanschaft? 
Foto: Archief Bakkerswereld

Tips bij aanschaf nieuwe oven: 'Let op verbruik, flexibiliteit en...

Een nieuwe oven is een hele investering. Bovendien gaan veel ovens vijftien jaar of langer mee. Waar moet de bakker op letten als hij/zij een oven...

Manotrad diviseuse Spronk

Manotrad diviseuse Spronk

De Manotrad is de nieuwe praktische machine van Spronk Bakkerijmachines voor het verdelen en vormen van alle deegsoorten.

Hans van Egmond draagt stokje over aan Lars Vierhout.
Foto: Spronk

Lars Vierhout volgt Hans van Egmond op bij Spronk

Lars Vierhout is per 8 oktober in dienst getreden als account manager Zuid-Nederland bij Spronk Bakkerijmachines. Hij neemt het roer over van Hans...

Foto: Spronk Bakkerijmachines

Spronk Bakkerijmachines toont noviteiten op de IBA

Spronk Bakkerijmachines presenteert samen met Wachtel verschillende noviteiten op de IBA in München.

Spronk presenteert de nieuwe Wachtel-ovens voor Proof Bakery

Spronk presenteert de nieuwe Wachtel-ovens voor Proof Bakery

In de stand van Spronk Bakkerijmachines is de nieuwe Wachtel INFRA elektrische etageoven met aangebouwde belader voor Proof Bakery van Vicky...

De leden van het BoulangerieTeam hebben de nieuwe proefbakkerij bij Spronk in Andelst in gebruik genomen. Foto: Koos Groenewold

BoulangerieTeam neemt proefbakkerij bij Spronk in gebruik

Super trots is hij, Johan van Maanen, voorzitter van het BoulangerieTeam. Samen met de broers Harm en Arno Spronk opende hij dinsdagavond de nieuwe...

Boulangerie Team krijgt eigen onderkomen

Boulangerie Team krijgt eigen onderkomen

MAARSSEN - Het Nederlands Boulangerie Team maakt een professionaliseringsslag. Het bakkersteam krijgt een eigen onderkomen.

Spronk presenteert nieuwe deegverdeler

Spronk presenteert nieuwe deegverdeler

Spronk Bakkerijmachines introduceert de Merand deegverdeler, ook wel diviseuse genoemd.

Machines gezocht voor bakkerijproject Ethiopië

DOETINCHEM - Voor een bakkerijproject in Ethiopië is Ruud Bottemanne van de Vakschool Wageningen op zoek naar bakkerijmachines.