Alles over Social media

Foto: Archief Bakkerswereld

Zo maak je van een klant een fan

Vroeger waren vooral spaar- en beloningsacties tools om ervoor te zorgen dat klanten terugkeren. Inmiddels gaat klantenbinding verder dan dat. Het...

Foto: OrderLemon

Neplenbroek bindt klanten via WhatsApp: 'Houd het zo persoonlijk...

Bestellen via WhatsApp is de toekomst, zegt Marchel Neplenbroek van Bakkerij Neplenbroek. Hij ziet het aantal gebruikers dagelijks toenemen. Een van...

6 Tips: zó gebruik je AI om snel socialemediaberichten te schrijven voor jouw bakkerij

6 Tips: zó gebruik je AI om snel socialemediaberichten te schrijven...

Door tijdgebrek lukt het bakkers vaak onvoldoende om de sociale media up-to-date te houden. Kunstmatige intelligentie (AI) kan hier een handig...

Foto: Archief Bakkerswereld

Optimaal scoren met je webshop en social media? Drie bakkers geven...

In de bakkerij van de toekomst wordt een handige koppeling gemaakt tussen de fysieke winkel en het online aanbod. Ook worden social media op een...

De gevulde croissant van John Meinds, De Echte Bakker uit Onstwedde.

Hoe begin je een hype op TikTok en waar moet je op letten?

TikTok blijkt een geweldig platform om je bakkerij te laten zien aan een groot en divers publiek. 'Je kunt er je creativiteit, humor en vakmanschap...

Hoe Van Maanen tompoucenfestival hypet naar House of Crompouce

Hoe Van Maanen tompoucenfestival hypet naar House of Crompouce

Bakker van Maanen hypet verder op de crompoucenmania. De bakker opent deze week een pop-up-store in hartje Amsterdam, waar ook nieuwe smaken worden...

Gevulde croissants van Bakkerij Lex Brakenhoff.

De crompouce-hype: wat is een goed moment om ermee te stoppen?

Dé TikTok-hit van de laatste weken is de crompouce van de ambachtelijke (banket)bakker. De gevulde croissant met roze topping kan je niet zijn...

Reindert Hameeteman uit Zeeland is sinds woensdag 4 mei 2022 Meester Boulanger. (fotograaf: Bram Saeys)

Nieuwe opzet Meester-examen: aparte inauguratie moet vakmanschap...

Over een jaar, in april 2025, worden nieuwe examens gehouden om de titel Meester Boulanger of Meester Patissier te behalen. De examens krijgen een...

Lucas en Jolanda Vermeulen (rechts) in de winkel van De Vegan Bakker: 'Social media vergroot ons klantenbestand.'

Slimme inzet social media vergroot naamsbekendheid Vegan Bakker

Met De Vegan Bakker richt bakker Lucas Vermeulen zich sinds afgelopen zomer op een hele nieuwe doelgroep. Samen met zijn marketingmedewerker Steffie...

Vicky Littlejohn

Column Vicky Littlejohn: 'De kracht van één influencer'

'De award voor de allerbeste croissant van Nederland!', een uitspraak die ik mijn leven niet meer ga vergeten. Het is jullie vast niet ontgaan dat...