Paris Brest van Hidde: stoere soes gevuld met roomijs en vreemde...
Een zoete mond halen. Het is een vrij uit het Frans vertaalde uitdrukking voor een zoet dessert na een heerlijke maaltijd of voor iets lekkers bij de...
Een zoete mond halen. Het is een vrij uit het Frans vertaalde uitdrukking voor een zoet dessert na een heerlijke maaltijd of voor iets lekkers bij de...
Debic, het professionele zuivelmerk van FrieslandCampina, heeft dit jaar een veganistisch alternatief voor slagroom geïntroduceerd: Debic Vegantop....
Debic maakt al meer dan honderd jaar roomproducten. Nu de markt vraagt om veganistische alternatieven, staat Debic klaar om mee te denken over nieuwe...
FrieslandCampina ziet zich net als andere voedingsmiddelenbedrijven genoodzaakt om de gestegen grondstofkosten van onder andere melk door te...
Debic, het zuivelmerk voor de foodservicespecialist van FrieslandCampina, heeft haar aanbod uitgebreid met een gloednieuw product: Debic Vegantop,...
De Nederlandse consument is een echte zoetekauw. Maar smaken veranderen. Steeds meer mensen verlangen naar producten met minder toegevoegde suiker....
De bakkerijbranche is een traditionele, ambachtelijke sector. Daar horen traditionele grondstoffen zoals slagroom en boter bij, aldus Hendrik...
Familiebedrijf Van Roemburg Ei en Zuivel in Putten heeft het assortiment uitgebreid met verse slagroom van weidemelk. De slagroom bevat 40% vet. Van...
Het Eurofins Expertise Centre for Complex Carbohydrates and Chemistry (CCC) heeft een nieuwe methode ontwikkeld voor het meten van suikers in...
Boerenplatform Mijn Melk introduceert een nieuw product: room. De room is beschikbaar voor roomverwerkers zoals banketbakkers, patissiers en...