Alles over Nationale bakkerij academie

Resultaten online onderzoek 'Investeren in leren' bekend

Resultaten online onderzoek 'Investeren in leren' bekend

De ontwikkelingen in de bakkerijbranche gaan razendsnel. Wat doen ondernemers en medewerkers eigenlijk om op de hoogte te blijven? Investeren zij...

Foto: Shutterstock

Onderzoek naar investeringen in ontwikkeling van bakkerijmedewerkers

Medewerkers zijn van groot belang voor een bakkerij. Zij moeten niet alleen bekwame vakmensen zijn en een goede service verlenen, maar ook goed...

Het volgende tijdvak voor de STAP-subsidie opent 1 juli 2022.  Foto: Shutterstock

Een goed team ontstaat niet vanzelf

Het is steeds moeilijker medewerkers te vinden en te binden. Juist uw team kan het verschil maken. Coachen is tegenwoordig een essentieel onderdeel...

Peter Bienefelt. Foto: Jan Willem Schouten

NBA en NBC houden workshop 'Desem & Oude Granen'

De Nationale Bakkerij Academie (NBA) en het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) verzorgen op dinsdag 9 oktober een workshop 'Desem & Oude Granen'. Deze...

Logo Bakkersbrein.

Nieuwe uitbreidingen in kennis-app Bakkersbrein

Bakkersbrein is uitgebreid met een tweede level voor verkoopmedewerkers en een nieuwe, eigen versie voor productiemedewerkers. Ook is het mogelijk om...

De NBA probeert constant naar de markt te kijken en te luisteren, voor de aanpassing en vernieuwing van hun trainingen.
Foto: Jan Willem Schouten

'Van medewerker naar verkoopadviseur'

Een op de 33 medewerkers in de bakkerijsector heeft het afgelopen jaar een training of workshop gevolgd, zo blijkt uit cijfers van de Nationale...

Instructie bij Inpakmachine Visser Alphen aan de Rijn. Foto: BakeFive Leusden

NBA introduceert nieuwe workshops RI&E en Arbocatalogus

De Nationale Bakkerij Academie (NBA) introduceert op verzoek van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij in 2017 twee nieuwe workshops voor de...

Topclass voor en door bakkers

Topclass voor en door bakkers

NBA start in september met de training 'Topclass' in Wageningen. Een training voor en door broodbakkers uit het ambacht en de industrie.