Nieuwe regelgeving maakt baan vrij voor overstap op elektrische...
Als ondernemer in de bakkersbranche wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar...
Als ondernemer in de bakkersbranche wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar...
Het onderzoeksproject 'Mbo-student in Actie voor Plantaardig voedsel ' is eind januari 2024 afgetrapt. Centraal staat de vraag hoe mbo-studenten over...
De subsidiepot voor Versnelde klimaatinvesteringen industrie, de zogenoemde VEKI, is nog niet leeg. Subsidie aanvragen voor energiebesparende...
Om te voorkomen dat bakkers en andere kleine ondernemers in steden vanaf 2025 op kosten worden gejaagd door zero-emissiezones, moeten zij tot...
Dossche Mills streeft ernaar om duurzaam geteelde tarwe aan te bieden. Het bedrijf zal maatregelen financieren om de uitstoot van broeikasgassen te...
Voor bakkers is de energietransitie extra complex, zeggen Jacob Gijsbertsen en Pim van der Werff van Netwerk Nederland. In een interview met...
'Neem gerust je eigen verpakking mee', is de slogan die consumenten kunnen lezen op de raamsticker van Stichting Nederland Schoon, Milieu Centraal en...
De innovatieve en duurzame bakker Weit Hamersma richt met collega-ondernemers een energiecoöperatie op. Wat kunnen collega's van hem leren? Hamersma...
Consumentenbehoeften verschuiven, welke richting gaan ze uit? Dawn Foods belicht ze in haar trendrapport 2023 over de veranderende vraag en de...
Cannabisbrood van Le Pain Quotidien is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Hennepzaden zijn bovendien lekker en gezond. Toch is de keuze voor...