Alles over Mike Onasse

Foto: Roy Franken

Hoe maak je 'm? Sesam-noten-spekbrood

Het sesam-noten-spekbrood is een heerlijk hartig brood dat bij elke maaltijd gegeten kan worden. Het recept is van de hand van Niek van Waarde...

Foto: Roy Franken

Zoete stengels

Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Nederlands BoulangerieTeam. Tijdens de Bakkersvak 2019...

Foto: Roy Franken

Frisse appel-yuzubrioche

Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Nederlands BoulangerieTeam. Tijdens de Bakkersvak 2019...

Meringue chocoladebroodje

Meringue chocoladebroodje

Het Meringue chocoladebroodje is een feest om te zien en om te eten. Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group), beiden lid van...

Foto: Roy Franken

Hartige stengels 2.0

Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn lid van het Boulangerie Team. Tijdens de Bakkersvak 2019 presenteerden zij een...

Mike Onasse en Bas Goossen geven een toelichting.

Foto's: EB

Nijkamp en Haafs winnaars Desem Awards

De Echte Bakkers Haafs (Haren) en Nijkamp (Holten en Zutphen) hebben de Echte Bakkers Desem Awards van 2019 gewonnen. Dat gebeurde dinsdag 21 mei...

Foto: Roy Franken

Eye catcher in de winkel: Visbrioche

Niek van Waarden (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Boulangerie Team. Tijdens de Bakkersvak 2019 presenteerden...

De chocolade-ganache-taart is een prachtig product voor verwenmomenten.

Foto's: Jan Willem Schouten

Chocolade ganache taart

Mike Onasse van het BoulangerieTeam maakte in 2015 dit chocoladetaartje met sinaasappel en ganache voor de Sigep in Rimini.

Jan Willem Schouten

Scoor met deze recepten van wereldklasse

Mike Onasse en Bas Goossen vertegenwoordigden Nederland begin dit jaar bij de International Bakery Cup tijdens de Sigep in Rimini. Speciaal met...

Mike Onasse, François Wolfisberg en Bas Goossen (v.l.n.r.).

Fotoreportage: kampioenen BoulangerieTeam bij Wolfisberg in Genève

Tien maanden na hun glorieuze overwinning op de International Bakery Cup 2015 in Rimini brachten Mike Onasse en Bas Goossen een bezoek aan Wolfisberg...