Alles over Lunch

De aankondiging van der heropening voor genodigden. Vrijdag gaat de nieuwe zaak open voor publiek.

Waarom Banketbakkerij Ritmeester en Piet's Broodjes nu in één pand...

Banketbakkerij Ritmeester draait al vier generaties mee. Piet Ritmeester (52) vond de horeca altijd al interessant en begon 10 jaar geleden een...

Vegan belegd broodje van Bakkerij Schuurmans.

Deze bakker gaat helemaal voor vegan belegde broodjes

Bakkerij Schuurmans in Leeuwarden biedt al langere tijd een aantal vegan-producten aan. De meeste kansen ziet eigenaresse Greetje Schuurmans in vegan...

De nieuwe vestiging van Bakker Bart in Haaksbergen.

Vital Food Group focust nog meer op ontbijt, lunch, koffie en...

De Vital Food Group, de moederorganisatie van Bakker Bart en Bakerstreet, is klaar voor de volgende fase in haar ontwikkeling. Het bedrijf wil haar...

Foto: Facebook

Bakkerscafé is een goede aanvulling voor bakkerij Jager

Bakkerij Jager in Grijpskerk bestaat dit jaar 75 jaar. Drie jaar geleden hebben ondernemers Harry en Bea de Jager een Bakkerscafé geopend achter hun...

Foto: Facebook

Familie Muis blij met nieuwe winkel in Steenwijk

Oud-bakker Hans Sloot heeft de nieuwe winkel van Bakkerij Muis in Steenwijk geopend. Dit is het tweede filiaal van René, Reinske en hun zoon Richard...

Bakkers op klantsafari door Nijmegen. Foto's: Studio 38°C

Bakkers op klantsafari door Nijmegen

Steeds meer consumenten eten buitenshuis. De on-the-go consumptie stijgt. Hoewel vrijwel alle bakkerij-ondernemers dit weten, staan ze daar vaak in...

Foto's: Pruvé

'Pasen, het nieuwe Kerstmis?'

Vroeger was Kerstmis hét moment van het jaar voor de bakker. Emma Sterken van Pruvé merkt dat er een verschuiving plaatsvindt. 'Feestdagen worden...

Het nieuwe Winter Delight-menu van Bagels & Beans.

Winter Delight-menukaart Bagels & Beans

Bagels & Beans introduceert volgende week de nieuwe Winter Delight-menukaart. Wie een gerecht van deze kaart bestelt, doneert automatisch een deel...

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

De voorspelkalender

Als je de vakbladen en de online media bekijkt, word je overstelpt met inspiratie voor de komende maanden. De beste olie voor oliebollen, de...

Bakery café BackWerk speelt in op vraag naar gemak en genieten.

'Gemak en genieten meest actuele lunchtrends'

Volgens het FoodService Instituut Nederland (FSIN) behoren gemak en genieten tot de meest actuele thema's binnen de foodsector. Bakery café BackWerk...