Nederlandse bakkerijstudenten creatief met reststroom van Amerikaanse...
Het verwaarden van reststromen is een hot topic in de voedingsindustrie. Royal Steensma, leverancier van bakkerij-ingrediënten, richt zich op het...
Het verwaarden van reststromen is een hot topic in de voedingsindustrie. Royal Steensma, leverancier van bakkerij-ingrediënten, richt zich op het...
Een belangrijke reden om op 5, 6 of 7 maart naar de Bakkervak te gaan is natuurlijk het spotten van noviteiten. Welke nieuwe producten brengen de...
Als ondernemer heb je met allerlei partijen te maken. Denk aan leveranciers, klanten of personeel. Met al deze partijen maak je afspraken. Om...
Om de oorlogsslachtoffers in Oekraïne te steunen deelt Zeelandia actiebeelden, waarmee bakkers een eigen actie kunnen starten. Ook kunnen bakkers met...
Sentho, specialist van hygiënische afbouwprojecten, heeft de stand die bedoeld was voor de Bakkersvak nu opgebouwd in haar eigen pand in Uden. 'Wij...
Robbert Tersteeg en Corné Kemps versterken het team van Bakels. Beiden zijn opgegroeid in de bakkerij, waarbij ze een bron van ervaring hebben...
Pompoenen telen deed groentekweker Gert Smits al, wel zestig soorten, voor consumptie en voor de sier. Oliepompoenen verhakselen om vervolgens de...
Foodline System is een samenwerking aangegaan met Detectronic. Detectronic levert metaaldetectoren, checkwegers en een combinatie hiervan als...
De vernieuwde voedingsvezel-analyse, AOAC Standard Method 2017.16/ICC Standard 185, ontwikkeld door het Eurofins Expertise Centre for Complex...
Petra Smit is de nieuwe nationale accountmanager van Veenhuizen. Smit komt uit de cafetariahoek, dus de foodondernemer is voor haar geen vreemde. 'Ik...